Annons

Annons


Välkommen

Först och främst, V Ä L K O M M E N till min blogg här på Femina. Kanske har du följt mig i flera år, det gör mig glad, eller så är vi nya för varandra. Jag är lite nyfiken så känner du att du har tid och lust att säga hej med en kommentar så skulle jag verkligen uppskatta det. Och är det något du är nyfiken på och gärna läser om så berätta det så jag kan ha det i bakhuvudet.

Annons

Nu åker vi!

Då och då brukar jag bjuda med dig som läser min blogg till mitt jobb som morgonprogramledare på Sveriges Radio och jag jobbar ofta och gärna, inte bara på radion (modererar och föreläser en del också) så det är ett bra sätt att få koll på hur min vardag ser ut. (Varning för bildbonanza!)

Annons

Vi jobbar inte med play-knapp, vi kör med reglar som spakas upp och ner en väldig massa gånger varje morgon. Det är jag som ”kör”.

Alltid roliga, spännande och grymma gäster. Özz Nüjen är klok och rolig och har en fantastisk självdistans. Micael Dahlén är ekonomiprofessor vid Handels i Stockholm, han är också en av Sveriges mest populära föreläsare och reser också ständigt ut i världen för att föreläsa också. Nyss fick han Mensapriset. Han är smart men vi fick inte ur honom vilken IQ han har men räkna med en toppnotering. Precis som jag gillar Micael svart nagellack.  Kajsa Beausang är chefredaktör på tidningen RES och gav oss lite tips om semestern ännu inte är bokad. Till att börja med; husbil!! Bila runt i Sverige eller ut i Europa och lämna de stora vägarna. Åk österut! Estland, Lettland, Litauen och Polen. Andra spännande och lite nya resmål är Serbien och Albanien. Sista Minutenresor är sällan något att ha längre, det har det egentligen inte varit sedan 80-talet sa Kajsa, man gör inga klipp, det blir nästan alltid lika dyrt i slutänden som när man bokar som vanligt. Kajsa själv har inte bokat sommaren så hon funderar på en… Sista Minuten!! Skomakarens barn osv.

Annons

Artisten Mwuana hälsade på, precis som den katolske biskopen Anders Arborelius som nyss utnämndes till kardinal av påven himself. Vad han ska göra på jobbet hade Anders inte riktigt koll på ännu! Vi pratade också om hur viktigt det är att vaccinera sig mot TBE. Vi vaccinerade oss i studion, sjuksköterskan Yvonne Ribbing hade med sig spännande plåster.

Keyyo – youtubefenomen och en av programledarna i Talang på TV4. Hon var härlig! Hon sa kloka saker och var väldigt landad, noga med vem och vilka hon jobbar med och vilka uppdrag hon tar. Jag blev impad, en förebild för alla, oavsett ålder. Hon berättade att det mesta hon blivit erbjuden för ETT instagraminlägg var 200 000 kr, hon tackade nej, gillade inte sammanhanget. Hatten av! Leo Razzak, han kallar sig moodmanager. Han är föreläsare och social entreprenör, en stor personlighet som inte är rädd att ta plats och han gör det bra! Och så Sveriges Radios entré, en dröm i grå betong. K-märkt, den är och förblir grå.

Annons

Innergården på SR är desto trevligare.

I torsdags intog min kanal Debaser Strand vid Hornstull, roliga gäster och livemusik. Massor av sköna lyssnare på plats. Kul kvällsjobb! Stylisten Niklas Berglind var gäst i kvällsprogrammet. Min kollega Lisa som sänder eftermiddagar var på plats och bjöd på sin ”specialitet”…

Niklas Berglind igen och min kollega Gurgn som sänder kvällar på P5 STHLM.

Minmorgonprogramkollega, Farzad Nouri, one of a kind. Här är vi backstage. Farzad och jag presenterade artister och passade på att leka med artisternas instrument när de inte såg på.

Mer härligt morgonfolk. Ann som gör våra nyheter och Louise som är morgonprogrammets producent. En härlig kväll med grymma kollegor och lyssnare. (På scenen Faraz Azar.)

Magisk kväll när jag promenerade hem längs vattnet och över Södermalm, så ljust! Klockan var nog 22.30 eller så.

Vi hörs på måndag morgon om du vill, 93,8 i Stockholm eller vi SRs app eller hemsida sr.se/p5sthlm !

Kram, Titti


4 kommentarer


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar