Annons

Annons


Firar

I går fyllde min svärmor Ulla fint. Det skulle firas, så klart! Och det gjorde vi. Min sambo Erik, hans bror Anders, deras pappa Helge och jag fick fira Ulla. Samling på TAK, stans nya hotspot. En rooftopbar som skulle må bra av lite varmare temperaturer men det är ett väldigt bra ställe och vi hade jackor… Utsikten kan man inte klaga på.

Annons

Gulliga va!? Här drar vi vidare mot kvällens middag på…

restaurang Tegelbacken.

Att ta bilder på mat är ju ett omöjligt uppdrag. Försök tänka dig alla dessa maträtter ännu mer ljuvliga än vad man kanske kan ana att de är här. Rätterna är indelade i kalla, varma och söta. Tre till fyra små rätter rekommenderas. Jag åt lax, tortillini och oxrygg. Och testade också råbiffen inrullad i rödbeta. Allt var helt makalöst gott. Jag skulle vilja äta på Tegelbacken alla dagar i veckan.

Annons

Jag valde chokladmousse till dessert, den var söt och salt och hade kola i botten och det var något med kärnmjölk. Så jäkla god! Men inte kul att ta bild på, bara brun liksom. Jag fotade Helges dessert i stället. Något med kyld rabarbersoppa…  När vi sedan beställde kaffe kom kakfatet med in, klassiska kakor i perfekt storlek, de slank också ner!

Presentdags!

Bra gäng. Tycker mycket om de här människorna! Grattis igen Ulla! (Och här ser du chokladmoussen också. Stor portion, jag åt precis varenda liten millignutt av den.)

Till slut ville restaurangen stänga så då gick vi hem. Tack och god natt. Mätt och glad. (Alla resväskorna drog vi runt på för Anders kom direkt från Hong Kong via Köpenhamn.)

Stockholm by night. Jag älskar de här ljusa nätterna. Jag blir helt förvirrad kring vad klockan är och jag lägger mig för sent alla kvällar. Härligt ändå!

Kram, Titti


Kommentera


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar