Annons

Annons


Årets Bok

Årets Bok, det finaste pris en bok med tillhörande författare kan vinna tycker jag. Det är nämligen alla vi som älskar att läsa som röstar fram vinnaren, ett folkets pris. 12 böcker är nominerade och du bestämmer vinnaren, in och rösta på Årets Bok! Och du, man får rösta flera gånger om man vill.

Annons

En av de nominerade har jag faktiskt tipsat om i Nyhetsmorgon en gång.

Här står jag med alla de nominerade böckerna, just nu håller jag på med Flickorna av Emma Cline. Det är den och en bok till kvar för mig, sedan har jag läst alla. Och visst har jag min favorit men jag säger inget om vilken det är. Priset delades ut för första gången förra året på Bokmässan i Göteborg. Jag var konferencier och prisutdelare förra året och jag har fått den äran i år också. Ett så himla härligt uppdrag! Men det är också anledningen till att jag inte vill berätta vilken av de 12 titlarna som är min favorit. Men du får gärna berätta vilken som är din favorit!!

Sista röstningsdag är den 20 augusti. Priset delas ut på Bokmässan i år också, på fredagen, kom om du kan och vill! Alla detaljer om hur böckerna blir nominerade mm hittar du på Bonniers Bokklubbars hemsida där du också röstar. HÄR!

 

Kram, Titti

 

 

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar