Annons

Annons


Lite ensamt

Slut på såna här kvällar med just det här gänget i alla fall. Göteborgarna har åkt hem. Det var väldigt härligt att ha min bästis Pärnilla med familj här, önskar att vi kunde ses oftare och att vi bodde närmare varandra. Så är det med många av mina mesta och bästa vänner, att vi bor lite för långt i från varandra för att kunna ses lite hipp som happ till vardags. Då är det härligt att få några dagar tillsammans. Vädret var med oss, sol och bad. Många klagar på sommaren men jag har inget att klaga på. 

Annons

Gruppbild. Skrattar i hjäl mig åt ut jag, Erik och Floyd ser ut!! Lova, Tindra (mitt äldsta gudbarn) och Martin ser mer vettiga ut.

Kom snart tillbaka.

Men knappt hade Göteborg checkat ut så checkade Hong Kong in, det här är Eriks bror och hans flickvän, Anders och Sofia. De gör en sverigeturné i raketfart och de klämde in oss i schemat och det var roligt. Vi slängde i dem lite mat innan de drog vidare.

Riktigt ensamt blir det ju aldrig, vi har ju Floyd. Han ser ju så mild ut men han håller oss sysselsatta…

Nu lite rast och vila innan sommarens program fortsätter! (I morgon är det förresten dags för ”Titti och Tanterna” i Nyhetsmorgon i TV4 igen, du ser oss 8.10 om du vill. I morgon bitti hänger vi på utsidan av Globen (!!!) och vi pratar om skilsmässor, uppbrott och hur raggar man när man blir äldre?)

*******ÄNDRING!! Efter den senaste tidens dramatiska politiska situation i landet så ändrar vi vårt ämne och vi kommer i stället att prata om just politik men på mitt och tanternas vis. De har ett par sanningar på lager!*******

 

Kram, T.

 

 

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar