Annons

Annons


Skilsmässa – någon?

Det var det vi pratade om i morse, SKILSMÄSSA. Slutet, eller början på något nytt. Efter semestrarna lämnas flest skilsmässoansökningar in (och efter jul) på hela året, jag, Margaretha och Berit kastade oss över ämnet. Som alltid hade tanterna mycket klokskap och humor att bjuda på. Det här var sista morgonen vi gjorde ”Titti och tanterna” tillsammans i Nyhetsmorgon på TV4. Det har varit ett fantastiskt roligt sommarjobb! (På måndag är det radio igen för mig!)

Annons

Tack för alla väldigt fina kommentarer och meddelanden som kommit kring morgonens inslag och även tidigare. Roligt att så många tittar. Vill du se ett klipp från i morse så hittar du det HÄR!

I morse var Johan Österberg vår fotograf.

Vi gjorde inslaget i morse från Djurgården och på väg därifrån tittade vi lite på Nordiska Museet.

Jag kommer att sakna dessa båda ladies. Roliga, snabba och smarta! Många vill se mer av ”Titti och tanterna” och det vore ju väldigt roligt om det blev så men det bestämmer inte jag. Nu lutar jag mig tillbaka och känner att min idé med den här lilla serien inslag med tanter, den blev inte så dum!! 🙂

På måndag hörs du och jag i P5 STHLM igen, då är det färdigsemestrat och det ska bli ganska skönt. Vardag är inte helt fel.

 

Kram, Titti

 

 

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar